Algemeen

Faciliteiten

In ons hotel kunt u zich uitstekend vermaken als u een sportieve of juist ontspannen draai aan uw verblijf wilt geven. Holiday Inn Leiden biedt o.a. een overdekt zwembad met jetstream, watervalstraal en bruisbanken, moderne sauna, een uitgebreid fitness center, fietsverhuur, joggingroutes en een kids club (Jungle club). Daarnaast bieden wij in ons Garden restaurant de gehele dag de mogelijkheid om u voorzien van een hapje en een drankje, variërend van een zeer ruim ontbijtbuffet tot een uitgebreid internationaal dinerbuffet of koffie met gebak. In de gezellige Ocean bar drinkt u een lekkere cocktail en kunt u een keuze maken van de ä la carte kaart.

Holiday Inn Leiden beschikt over 200 hotelkamers, variërend van luxe Executive kamers voor een verblijf met maximaal 2 personen tot de Superior kamers, waar u met een gezin tot maximaal 4 personen kunt verblijven. Al onze hotelkamers zijn 'non-smoking' en u kunt gebruikmaken van Wi-Fi (kosteloos tot 1 MB). Parkeren is gratis bij ons en wij berekenen geen reserveringskosten!

Indien u met kinderen in ons hotel verblijft, bieden wij u ook een voordelig kinderprogramma waarbij kinderen van hotelgasten t/m 12 jaar gratis overnachten en eten (zie voorwaarden).

Zakelijk

Ook voor de vergader- en congresmarkt biedt Holiday Inn Leiden u de geschikte accommodatie. Met 14 moderne zalen, geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 400 personen, een Event & Convention Center (ECC Leiden) voor 2500 personen, een business center, 350 parkeerplaatsen en een gratis shuttleservice op werkdagen tussen Leiden Centraal Station en het hotel (zie time table) is Holiday Inn Leiden een uitstekend bereikbare locatie, centraal gelegen in de Randstad.
 
Wat de reden voor uw bezoek ook is, Holiday Inn Leiden draagt zorg voor een uitstekend verzorgd verblijf waarbij uw wensen centraal staan!

Holiday Inn Leiden behoort tot de grootste hotelketen ter wereld, Intercontinental Hotels Group (IHG).