Garden restaurant

Gelegen in een unieke overdekte en sfeervolle binnentuin treft u veel planten, Oosterse verlichting, gezellige zitjes en een grote vijver met prachtige koikarpers en schildpadden. In deze prettige, ongedwongen ambiance kunt u dagelijks genieten van ontbijt, lunch en diner.

Het Garden restaurant heeft een gerenommeerde keuken en biedt keus uit talrijke nationale en internationale specialiteiten. Dagelijks bereiden wij een internationaal ontbijtbuffet, een uitgebreid koud en warm lunchbuffet en een uitgebreid dinerbuffet.

In de zomermaanden kunt u ook uw maaltijd of drankje gebruiken op ons gezellige terras.

Klikt u hier naar de themabuffetten (Pasen, Moederdag, Vaderdag etc.)

Ontbijt

Dagelijks bieden wij een uitgebreid ontbijtbuffet ruim assortiment aan verse broodsoorten, vruchtensappen, yoghurts, cereals, fruit, vleeswaren, kaassoorten, vissoorten en warme gerechten. Totaal zo'n 115 items waaruit u uw keuze kunt maken! Klik hier voor meer informatie.

Prijs ontbijtbuffet: € 19,95 per volwassene, halfboardprijs € 15,00 per volwassene.

Lunch

Snel, sfeervol, smakelijk en een goede prijs- /kwaliteitverhouding. Dat zijn de sleutelwoorden waarmee wij u zullen verrassen met ons uitgebreide lunchbuffet. U heeft een ruime keuze uit een uitgebreid assortiment koude vis- en vleesgerechten, huisgemaakte dagsoep, warme hoofdgerechten, snacks, broodsoorten, divers beleg en een verleidelijk dessertbuffet. Voor de kleine trek hebben wij een luxe broodjeskaart beschikbaar.

Openingstijden lunchbuffet van maandag t/m vrijdag: 12.00 - 14.00 uur.

Het lunchbuffet kan, zonder voorafgaande publicatie, incidenteel vervangen worden door een kleine lunchkaart. Tevens presenteren wij in de maanden juli en augustus en rond diverse feestdagen niet dagelijks ons lunchbuffet, dit is afhankelijk van het aantal reserveringen. Informeert u alstublieft vooraf bij onze receptie of u van het buffet gebruik kunt maken. A la carte lunchen is uiteraard wel mogelijk.

Prijs lunchbuffet: € 19,95 p.p.

Diner

Op maandag, woensdag en donderdag treft u een uitgebreid internationaal dinerbuffet aan in het Garden restaurant. De sfeervolle ambiance van deze grote binnentuin nodigt uit tot een informeel diner. Wij attenderen u ook graag op onze speciale buffetten en dinerfestivals.

Iedere dinsdag en vrijdag presenteren wij in het Garden restaurant een Italiaans buffet met gerechten waar de Italiaanse keuken beroemd om is. Een heerlijke fles wijn uit onze wijnselectie mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Het Garden restaurant is voor uw diner geopend van 18.00 - 21.30 uur.

Op zaterdag en zondag bieden wij voor het hele gezin het populaire Holiday Inn Familiebuffet van 16.00 - 20.00 uur (tot 21.00 uur voor hotelgasten).

Prijs dinerbuffet: € 29,95 per volwassene, halfboardprijs € 25,00 per volwassene.

In onze Ocean bar kunt u terecht voor gerechten van onze à la carte kaart van maandag t/m donderdag tussen 18.00 en 23.30 uur (voor- en nagerechten tot 21.30 uur). Van maandag t/m vrijdag serveren wij in de Ocean bar tevens de dagschotel: een specialiteit van de chef voor de vaste prijs van € 18,50 per persoon. Voor meer informatie klik hier.

Kids Eat Free!

Wij bieden de allerjongsten een speciaal Kids Eat Free programma. Dit wil zeggen: kinderen t/m 12 jaar die bij ons overnachten, eten geheel GRATIS! Dit is van toepassing op het ontbijt, de lunch en het diner. De voorwaarden zijn:

    * maximaal 1 kind per betalende volwassene, gerekend vanaf het jongste kind
    * maximaal 2 kinderen per kamer
    * de volwassene(n) maakt/maken gebruik van ontbijt- of lunchbuffet of minimaal een hoofdgerecht tijdens het diner

Het Kids Eat Free programma is niet van toepassing i.c.m. andere kortingsacties. Gedurende de zomervakantie zijn er de hele week tijdens het diner leuke gratis activiteiten voor de kinderen zoals je eigen ijsje maken, een koksmuts versieren, een heerlijke kindercocktail in de bar halen enz.

N.B: Voor arrangementen gelden vaak afwijkende tarieven in verband met andere extra´s die in het arrangement zijn opgenomen.

Banqueting brochure

Bent u met een groot gezelschap, wilt u met uw eigen gezelschap in een zaal een themabuffet gebruiken of een zakelijke bijeenkomst afsluiten met een heerlijk diner? Neemt u dan een kijkje in onze uitgebreide banquetingbrochure door op de onderstaande brochure te klikken. Wij maken graag een offerte op maat voor u.