Oud & Nieuw, verblijf 2 nachten

Twee nachten verblijf met aankomst op woensdag 30 december OF donderdag 31 december 2015.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om voorafgaand aan de jaarwisseling een extra nacht bij ons te overnachten om zo vast in de feeststemming te komen voor oudejaarsavond. Of u verlengt uw verblijf en vertrekt pas op 2 januari 2016.

Op 31 december gaan we natuurlijk ook de uitgebreide feestavond met u vieren zoals beschreven bij het Oud en Nieuw arrangement voor 1 nacht.

Indien u arriveert op 30 december geniet u nog dezelfde avond van het uitgebreide dinerbuffet met een overnachting, gevolgd door een uitgebreid ontbijtbuffet, dinerbuffet, snackbuffet, feestavond en overnachting op 31 december, en sluit u af met het ontbijtbuffet op 1 januari.

Indien u arriveert op 31 december dan start u met het Oud en Nieuwarrangement voor 1 nacht (dinerbuffet, snackbuffet, feestavond en overnachting op 31 december), geniet u van het ontbijtbuffet, dinerbuffet en de overnachting op 1 januari en sluit u af met het ontbijtbuffet op 2 januari.

Drankjes (o.a. tijdens het diner) op 30 december en 1 januari zijn niet inbegrepen bij de prijs van het arrangement.

inclusief

- dinerbuffet op 30 december of 1 januari afhankelijk van uw aankomstdag
- all in arrangement op 31 december, zoals beschreven bij het Oud en Nieuw arrangement voor 1 nacht
- 2 x overnachting in een Superior hotelkamer voorzien van airconditioning en 2 tweepersoonsbedden
- 2 x uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet

tarieven per persoon:

vanaf 20 jaar € 182,50 
13 t/m 19 jaar € 131,00
5 t/m 12 jaar € 45,00
0 t/m 4 jaar € 11,50

Uw arrangement kunt u al voordelig verlengen vanaf € 39,50 p.p.p.n. inclusief ontbijt. Kijkt u hier voor de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden en reserveringsinformatie

• Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren;
• Genoemde tarieven zijn op basis van 2 volwassenen per kamer;
• Uw aanvraag is definitief zodra u een schriftelijke bevestiging van ons heeft ontvangen;
• Genoemde tarieven zijn exclusief de verblijfsbelasting à € 2,00 per persoon per nacht (v.a. 20 jaar), voor 2016 is dit € 2,50;
• Op familie kamers is een maximum van 4 personen per kamer mogelijk;
• Tarieven voor één-, drie of vierpersoonskamers kunnen telefonisch worden aangevraagd;
• Kindertarieven zijn geldig indien zij op de kamer van de ouders verblijven, met maximaal 1 kind per betalende volwassene en maximaal 2 kinderen per kamer;
• Ter garantie van uw reservering verzoeken wij u ons uw creditcardgegevens door te geven. Wanneer dit niet mogelijk is zal om een voorruitbetaling gevraagd worden, dit zal vermeld staan in uw bevestiging;
• Voor de Kerst- en Oud & Nieuw arrangementen kunt u kosteloos annuleren tot 1 week voor aankomst;
• De kosten voor uw huisdier op uw hotelkamer bedragen € 15,00 per dier, per nacht;
• Op alle reserveringen en transacties zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing;
• Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden;

Algemene informatie

Kinderfaciliteiten

Neemt u gerust uw kinderen mee naar ons kindvriendelijke hotel want voor hen is er ook genoeg te beleven. Zo hebben wij onze Jungle club maar ook een kinderfilmzaal, samen goed voor uren speelplezier! Een klein greep uit het aanbod: klimtoestel met glijbaan, diverse kleur- en knutselbenodigdheden, een sjoelbak, tafeltennis en een ballenbak. Maar ook een film kijken of computerspelletjes spelen behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de feestdagen zal er een kinderjuf aanwezig zijn. Natuurlijk bezoekt ook onze mascotte Tony Turtle de Jungle club en zal met de kinderen knuffelen en klaarstaan voor een photoshoot.

Ons zwembad met bruisbanken, watervalstraal en jetstream is natuurlijk een must! Voor de volwassenen hebben wij tevens ons Fitness center beschikbaar.

Familiekamers (Superior)

De comfortabele familiekamers zijn voorzien van twee tweepersoonsbedden, zodat u met maximaal 4 personen op één kamer kunt verblijven. Al onze kamers zijn voorzien van airconditioning en gratis High Speed internet tot 1 MB. Desgewenst plaatsen wij een gratis babybedje. Voor kinderen betaalt u gereduceerde tarieven indien zij op de kamer van de ouders verblijven. Uiteraard wordt er bij al onze buffetten rekening gehouden met de favoriete gerechten van kinderen.

Executive en King kamers

Bent u met zijn tweeën en wilt u nog net dat beetje extra luxe en comfort? Wij bieden u de mogelijkheid om tegen een geringe toeslag onze King en Executive kamers te reserveren. Deze kamers zijn voorzien van een groot King size bed, een computer met high speed internet en een badjas met slippers. De Executive kamers zijn nog eens extra voorzien van o.a. een welkomstdrankje en een luxe badpakket. Beide kamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen. De toeslag per kamer per nacht bedraagt € 9,00 per King kamer en € 17,50 per Executive kamer. Dit is een korting van 50% op de normale toeslag.

Kamerpreferenties en kamergaranties

Preferenties zijn op aanvraag en kunnen niet gegarandeerd worden. Tegen betaling van een toeslag van € 15,00 kunt u uw voorkeur gegarandeerd vastleggen, op basis van beschikbaarheid.

Aankomst en vertrek

Vanaf 15.00 uur heeft u de gelegenheid tot inchecken in het hotel. Vanwege de drukte is het niet mogelijk om eerder in te checken, registeren voor de kamers is wel eerder mogelijk. De sleutels zullen dan vanaf 15.00 uur bij de receptie voor u klaarliggen, welke door 1 persoon van het gezelschap opgehaald kan worden. Onze faciliteiten staan ook vanaf 15.00 uur tot uw beschikking.

Vertrek is om 12.00 uur, u dient voor die tijd de rekening te hebben voldaan aan de receptie en de kamers dienen leeg te zijn. Het is niet mogelijk na 12.00 uur nog gebruik te maken van de kamers.

Overige faciliteiten

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van ons overdekte zwembad voorzien van bruisbanken, watervalstraal en jetstream, sauna en relaxruimte. Tevens verhuren wij fietsen en kunt u kosteloos gebruikmaken van ons Fitness center. Parkeerplaatsen zijn voldoende aanwezig en kosteloos voor elke hotelgast.

Dankzij de High Speed internetverbinding kunt u snel en gemakkelijk uw e-mailverkeer beheren en/of surfen op het internet. Deze dienst wordt tot 1 MB gratis aangeboden. Voor het downloaden van grote bestanden, films, muziek of voor een beveiligde VPN- verbinding biedt het hotel tegen een vergoeding van € 15,00 per 24 uur het PREMIUM internetpakket aan.

Reserveren

Wij hopen dat ons feestdagenprogramma u aanspreekt en zien ernaar uit u in ons hotel te mogen verwelkomen!

Reserveringen kunt u bij voorkeur telefonisch doorgeven aan de afdeling kamerreserveringen, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur via telefoonnummer 071-53 55 300 of per e-mail. Uw reservering is pas definitief indien u van ons de schriftelijke bevestiging heeft ontvangen. Bij Holiday Inn Leiden betaalt u geen reserveringskosten!